A barátom sminkelt ki /Boyfriend does my makeup :)))

8:00

Aki benne van a beauty bloggerek, vloggerek világában tudja, hogy milyen népszerűek és szórakoztatóak a "boyfriend does my makeup" videók, azaz amikor a párunkat kérleljük(! :)), hogy készítse el ő a sminkünket. :)


Én is megkértem a barátomat immáron második alkalommal, hogy pingálja ő ki az arcom és közben mulassunk egyet. Szerencsére nem kellett sokat győzködni, elegendőek voltak a boci szemek. Meg biztosan az is rájátszott, hogy az első alkalommal mennyit nevetgéltünk közben. Ez most sem zajlott másképpen, csak az előző 3 órához képest, most egy óra alatt el is készült vele. És mit ne mondjak, meglepődtem, hogy mennyit fejlődött. Nem lesz profi sminkes a drága, de ennek örülök is! :) 

Előre is elnézést a képek minőségért, a szürke téli időben házban fotózva még a legpöpecebb masinákkal is sokszor borzasztó fotók születnek! ...


Habár az a képeken nem látszik, már az elején sokkal biztosabban nyúlt a termékekhez, kevesebbet nézelődött - tudatosan válogatott. Feltehetően a hat közös hónapunk alatt ragadt rá valami és kifigyelte a gyakran használt kencéimet, az apró praktikáimmal együtt. :) 

"drágasszágom" pillanatkép :)

Választott minden alap dolgot, ami egy egyszerű smink elkészítéséhez szükséges. Volt alapozó, szempillaspirál, 2 szemhéjfesték, tus!, korrektor, rúzs, bronzosító és szemöldökceruza. Ezekből négyet tőle kaptam, úgyhogy muszáj volt tudnia mik azok...:) Mindent eléggé ügyesen használt, csak egyszer volt, hogy kinyitottam a szemem és ő egy 'hoppá' kíséretében röhögésben tört ki. Végül is biztatóbb ezt Tőle hallani, mint a fodrásztól, nemde?! :) Illetve volt, hogy valami nem ment elsőre, de olyankor tudta mi a teendő: kicsit visszatörölni. Természetesen nyállal és ujjal. Mert mivel mással! :D Majd megmutattam neki a vattát és micellás vizet. 


Lépések: 
Lealapozta az arcomat, ami nagyon klasszul sikerült, majd bronzosítót tett a járomcsontomra. Kicsit feljebb a kelleténél, dehát honnan tudná ő, hogy hogyan kellene?! :)
Formázta a szemöldökömet. A bal oldalit fél perc alatt, a másikat pedig próbálta hozzáigazítani kb 5 perc alatt. :D 
Következett a szemem. Valahova a mozgó szemhéjrész és a mélyítővonal kombinációjára egy barna szemhéjpúdert vitt fel. A belső és külső szemzugba egy kis pontra arany színű szemhéjfesték került, majd rajzolt egy jól kihúzott -az Ő elnevezésében- egyiptomi tusvonalat. Az egy kicsit nehezebben ment, mert ugye az a vonal sosem akar egyforma lenni, ezt mindenki tudja. :) És a "festem még egy kicsit tovább, hogy a vonalak találkozzanak" mondatán pedig jót mosolyogtam. :) A szempilláimat nagyon óvatosan kifestette spirállal. Meglepően ez sikerült a legjobban! Ugyan egyszer hozzáérintette a spirál festékes végét az arcomhoz, de az bárkivel megesik! 
Végezetül pedig kipingálta a számat, először a rúzs hegyével húzva egy kontúrt, azután pedig az egész számat kifestve vörösre. No mert az a kedvence és nem is volt hajlandó válogatni a többi közt...:)


Összességében egy egészen jól átgondolt kis sminket rittyentett össze a drágám! Azt nem mondom, hogy utcára mennék így, de nagyon-nagyon büszke vagyok rá, hogy bevállalta, hogy férfi létére sminkelt! :)






És a nyáron készült első sminkjét is bemutatom nektek. Figyelem, a következő képkockák a nyugalom megzavarására alkalmasak! Mindenki csak saját felelősségre! :)
...




"-Hogy tudtál így kisminkelni akkor?
-Még soha nem láttam ennyi mindent!" :D

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. ez nagyon cuki, a kedvencem mikor csücsörít a rúzsozásnál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? :) Hát beleéléssel kell csinálni, másképp nem lehet! :D

      Törlés

Like us on Facebook

Flickr Images