Nyári naplemente - smink

21:04

Először is elnézést szeretnék kérni minden egyes kedves és hűséges blogkövetőmtől azért, hogy mostanában ritkábban jelentkezek poszttal és még annál és ritkábban sminkes bejegyzéssel. Azonban remélem, hogy a attól még szívesen olvassátok a többi bejegyzésemet is. 


Annak, hogy kevésbé vagyok aktív az internet berkeiben, az az oka, hogy végre kaptam egy munkát, ami nagyon sok odafigyelést igényel. A másikat Ti is kitalálhatjátok: igen-igen, a borzasztó hőség... Én. Kormos Evelin. Sminkmániásként is pucér arccal császkálok mindenhova. Ha mondjuk úgy érzem, hogy nem fél perc, hanem 1 óra alatt fog leolvadni rólam minden, akkor is maximum a szemöldökömet festem ki egy ceruzával, és szempillaspirált teszek fel. És útrakész vagyok. 


No de ma! Ma úgy éreztem, hogy már nem bírom tovább, muszáj felöltenem a legszebb új ruhámat, amihez egy csinos konty dukált és ha már ilyen csinosba vágtam magam, akkor megengedhetek egy kis sminket is. 

Az alap elképzelés az volt, hogy valami naplemente hangulatú sminket kreálok, ugyanis késő délután léptem ki a kapun. Sajnos ez a képeken nem annyira érvényesül, ugyanis a sok kihagyás után már a fényképezőgépemtől is elszoktam és szinte lehetetlen volt jól beállítani.  


A szememre az új Essence palettámról tettem fel a színeket-aranyat, homokszínt és barnát a mélyítővonalba. Az arcomat bronzosítottam az úgyszint új Catrice pirosítómmal. A számra pedig egy bubble gum árnyalatú Miss Sporty rúzs került. Azért erre esett a választásom, mert nem akartam, hogy túl hivalkodóan vörös/narancssárga legyen, ez pedig egy kellemesen nyárias szín, gyengén pigmentált, kicsit nedves hatású. Az alapozót és a korrektort teljesen elhagytam most. Végezetül pedig a szemöldökömet festettem ki a Catrice szemöldökkészletével és egy Miss Sporty spirállal a pilláimat.






Neked mi az a sminktermék, amit nem szívesen hagysz el ebben a nagy melegben? 


You Might Also Like

13 megjegyzés

  1. A smink szuper, de ne utálj meg, hogy leírom, de én nem értem, ezt a nyitott száj dolgot. Tudom, hogy mindenki ilyen kéjes bájos képet csinál, meg ez tök normális, de nekem a pornószínésznők jutnak eszembe róla. Most csak én vagyok ilyen őskövület?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a párja kezében van a kamera onnan ez az arc. :D

      Törlés
    2. Köszönöm és egyáltalán nem utállak meg az építő kritikáért. Nagyon egyszerű a magyarázatom rá; nem szépek a fogaim, és ha összezárom a szám, olyan hülyén tudok kinézni a fotókon, ezért valahogy így előnyösebbnek gondolom magam. Bogi, most valóban a párom kezében volt a kamera...:D

      Törlés
    3. Egyszer én is megkaptam vkiről ezt a nyitott száj dogot, és aztán pár év múlva kiderült, hogy enyhe nyitott harapásom van, szóval ez hajlamosít arra, hogy nyitva felejtsem a szám... :D Lehet h nálad is ilyesmi állhat a háttérben, nem? :)

      Törlés
    4. Valami olyasmi...:) Volt fogszabályzóm, de nem sokat ért, mert 1-2 év alatt ugyanúgy visszamászott az ő jól megszokott helyére. Pedig Évi a Te képeiden nem is látszik soha! :)

      Törlés
    5. Milyen az a nyitott harapás?
      Evelin szerintem szép vagy csukott szájjal is, meg amúgy is :)

      Törlés
    6. Amikor a felső fogak előrébb állnak mint az alsó, így nem zár rendesen. És köszönöm! :3 De megpróbálok odafigyelni erre mostantól!

      Törlés
    7. Nekem amúgy kifejezetten bejön, de lehet azért, mert magam miatt megszoktam már... :))

      Törlés
    8. Nekem is tetszik, dehát ízlések is pofonok. Azért szeretnék önmagam maradni! :)

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a smink, tetszik!!

    VálaszTörlés
  3. Ha azt mondom, hogy szerelmes vagyok beléd, mennyire hat perverznek? :D Ez a smink egyszerűen tökéletes!
    Az ajkaid meg továbbra is tartsd nyitva, ha már jól áll. Én személy szerint úgy néznék ki vele, mint egy betépett tengerimalac. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem perverz, sőt elég kedves! :D Én is szoktam lányokra ezt mondani...:) És köszönöm szépen, nagyon édes vagy! Nem mellesleg, szerintem egy betépett tengerimalac is cuki lehet! :D

      Törlés

Like us on Facebook

Flickr Images