Makeup of the day #2

18:12

A mai sminkem fő attrakciója a neonrózsaszín tusvonal volt. Manapság annyira megtetszett ez a színű egyszerű szemfestés, hogy nehezen fogtam vissza magam, mikor megláttam a Bourjois vízálló ceruzáját. De aztán mégis lebeszéltem magam azzal, hogy keveset használható, nyári szín és hogy megpróbálkozom előbb házilag megalkotni...:)




Így történt hát, hogy fogtam a fehér szemtusomat, majd húztam vele egy vastag, cicás ívet a felső szempilláim tövébe. Vártam egy kicsit, hogy megszáradjon, aztán egy lapos ferde ecsettel finoman ráütögettem a neonrózsaszín szemhéjpúdert a fehér vonalra, a szemzugtól átmenetet képezve kifelé. Egy vékony csíkban folyékony fekete tust is húztam és kifestettem a felső szempilláimat. Az szemem alá egy halvány szürkés-barnás árnyalatot satíroztam el. 





Eleinte nagyon nem tudtam, hogy milyen rúzst válasszak hozzá, majd egy rózsaszínnel és egy nude-dal megalkottam ezt a természetes ajkat. Alapozó, szemöldökfesték, krémpirosító és kész is van. 


Személy szerint, én jobban szeretem a saját kinézetem akkor, hogyha nincsen minden művé alapozva, így nem zavar, ha egy két kisebb piros pötty látszódik. Pláne nyáron, amikor maximum egy gyenge alapozót/bb krémet dobok fel gyorsan. 

Ti hogy vagytok ezzel? Inkább a tökéletes smink, vagy a természetesség?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. nagyon szép lett. :) milyen fehér tust használtál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)

      Egy ilyen: http://www.ebay.com/itm/New-Makeup-Waterproof-Eyeliner-Gel-Cream-Eyes-Cosmetic-30-COLOR-Eye-Liner-/361053421612?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item541076002c

      ebayes cuccot, de lehet, hogy nem pont innen rendeltem. :) Nem lehet tökéletesen egyenletesen felkenni, de amúgy egész jó...pláne ennyi pénzért. :D

      Törlés
  2. Úgy nézem ez most nagy divat lett. Sok olyan emberen is látom akiknek az arcához nem illik. De téged ez a veszély nem fenyeget. :)
    Nagyon remek a színválasztás. Megnézném rajtad vörösből feketébe áthaladó színekkel is. :) Persze abban az esetben tusvonal nélkül.

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images