Heti inspirációk - Színes tavasz

6:00

(Először is elnézést kérnék, hogy az előző héten elmaradt az inspirációs poszt, de olyan beteg voltam, hogy csak az ágyat bírtam nyomni.)

Mivel megérkezett a tavasz, ti is észrevehettétek magatokon, hogy kicsit jobb a hangulatotok és vágytok a színekre. Ezért ebben a bejegyzésben színes szemfestéseket mutatok be nektek, amiket nem is túl bonyolult elkészíteni. Személy szerint nekem ez a rózsaszín-narancs kombó tetszik nagyon, de nem tudom lesz-e alkalom ahol kipróbálhatom. Esetleg egy hétköznapibb változatát, de azt is mindenképp tudni kell viselni. 

Ti mit részesítitek előnyben a szemeteken? Szoktatok kísérletezgetni a különböző árnyalatokkal? :) 

What eyeshadow is best for your eye color?? Just go straight across the COLOR wheel or stay real close to your COLOR family.. Remember; Color theory is the core of all beauty--COLORS247

What a beautiful Spring inspired look by Dressed-in-mint using Makeup Geek's shadows in Burlesque, Drama Queen, Gold Digger, Ocean Breeze, Sea Mist, and Sensuous. Available at www.makeupgeek.com

Colours that make the eyes pop.

How to Put on Eyeliner to Enhance Your Eyes | I really like the simplicity of the eye makeup, and how the eyeliner gives the color moreover eyeshadow.

orange and pink eye makeup

Photographed by Laura Coulson for Rollacoaster.

pink and orange

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Flickr Images