Rendelhető arany tetoválás nálam!

6:00

Ugye Te is láttad már hogy milyen elképesztően klasszak az ideiglenes arany tetoválások? És gondolom képben vagy azzal is, hogy ez idén mekkora divat! Képzeld csak el mennyire  csábító lesz, mikor a tikkasztó hőségben a víz partján bikiniben flangálsz és közben metálosan fénylik rajtad a forró napsugarak fényében egy menő tetoválás! Vagy éppen több. Én biztos, hogy ezzel fogok kísérletezgetni a nyáron, mert nagyon jól mutat a barna bőrön, pláne ha még hozzá passzoló ékszert is viselünk.



És hogy mi a legjobb az egészben? Olcsón hozzájuthat bárki, nem kell kiállni a valódi tetoválás okozta "tűpróbát" és nem is kell attól tartanod, hogy mi lesz, ha megunod. Ezek mellett pedig csillogó és jól mutat minden bőrszínen, bárhová felragaszthatod, sokféleképpen kombinálhatod, nagyon egyszerű a használata és fantasztikusak a minták.

Ára:
1 db: 1000 Ft
2 db: 1700 Ft
3 db: 2500 Ft

Ha többet rendelnél akkor emailben megegyezünk :)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor érdemes minél hamarabb megrendelned tőlem, hogy mire elérkezik a strandszezon, te már ezekkel a csodás díszekkel várd. :) Csak válaszd ki, hogy melyik számút szeretnéd és abból hány darabot és írd meg emailben a kiskormos91@gmail.com címre! A továbbiakat ott megbeszéljük, garantáltan hamar reagálok! :)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Flickr Images