Lime Crime Venus II. paletta teszt

6:00

A Venus I-ről szóló bejegyzésemet ITT találjátok. Ezt a posztot pedig összehasonlítva írom azzal, hogy mindenki eldönthesse szüksége van-e mindkettőre. És képzeljétek a körömrágási tilalom helyett végülis nem Mac rúzst kaptam a barátomtól, hanem ezt a palettát. Méghozzá hamarabb ideadta, mint ahogy lejárt volna az 1 éves kis fogadalmunk. :)


Küllemre ugyanaz, mint a másik, annyi különbséggel, hogy ez stílusban grunge-os. Nem bájos, sokkal inkább menő és rockeres. A giccses apróságokat részben felváltotta a márványos borítás és még Venus is orrpiercinget kapott. 

Színek tekintetében változatosabb összetételű, mint az I. A selyemfényű, rózsaszínes árnyalatok helyett bohémság és a csili-vili van. 

A tartósságát, satírozhatóságát és pigmentáltságát tekintve pontosan ugyanolyan kifogástalan, mint a nagytesója. Felkenem reggel és még este is ugyanúgy néz ki. A swatchokat itt is alap nélkül készítettem, ujjal felkenve. 






Pigeon
Ezt az elnevezést nagyon eltalálták, tényleg olyan, mint egy galamb. Barna alap, aminek smaragdzöld csillogása van, némi fekete beütéssel. Felkenve azért ez már kevésbé érződik, de alappal biztos hangsúlyosabb marad a csillogása. 

Filter
Teljesen a 80-as 90-es éveket idézi ez a babakék matt szemfesték.

Marsh
Selyemfényű khaki. 

Mustard
Emiatt vettem meg a palettát. Ritka ilyen matt mustársárga színt találni. 

Fly
Hasonló a Venus I. Aurájához, de ez sokkal aranyszínűbb és kevésbé jó highlighternek, mert apró zöldes csillámok vannak benne. Ez ugyan nem látszik, de hatásában érződik. 

Jam
Matt narancssárga, viszont felkenve kicsit közel áll a Venus I. Creationjéhez. A textúrája nagyon más, mint a többié.

Mud
Matt barna, ami felkenve kicsit vörösesbe hajló barna. 

Boot
Fekete alap kék és lila csillámokkal. Bevallom, ennek a színnek a használatát még ki kell kísérleteznem, hogy látszódjanak a csillámok. Lehet, hogy alappal, vagy nedvesen felvíve hatásosabb lenne. A következő képen meg is próbáltam érzékeltetni.


Összességében még a Venus I-ben található hasonló színek - főként barnák- is különböznek egy kicsit. Talán a másik paletta szélesebb réteget vonz. Nem mondanám egyiket sem jobbnak, vagy rosszabbnak, egyszerűen más. Külön-külön 29-30 euró, viszont együtt a kettő 41 akciósan. Szóval jobban megéri, de mindenkinek az ízlésétől és pénztárcájától függ, hogy melyiket választja.

Összehasonlítva a kettő


Nektek melyik tetszik jobban, az egyes vagy a kettes Venus paletta? :)

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Összességében talán az egyeshez húzna a szívem, de igazából mindkettőből csak egy-két árnyalat fog meg, szóval nem hinném, hogy benevezek ezekre. Azért remélem sok-sok sminket mutatsz velük! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tervezek-tervezek, most már több időm lesz! Sajnos reggelente mindig mással megy el az időm és nem tudok fényképezni...:D

      Törlés

Like us on Facebook

Flickr Images